De Fyra Bästa Reserabatterna du kan få utan att Betala ett Enda öre

En av de mest givande sakerna med att komma iväg på en semester är att få göra det till en bråkdel av priset. Internet har gjort att boka resor så mycket enklare och mycket billigare än någonsin tidigare. Du kan hitta rabatter nästan var som helst och inom vilken tidsram du vill. Här är några tips för att få de bästa erbjudandena på resor utan att betala en enda krona för dem!

Spara på flyg

Det enklaste sättet att spara på flyg är att köpa dem när de är som billigast. Sajter som Skyscanner kan hjälpa dig hitta de bästa erbjudandena utan att någonsin behöva betala hela priset. Du kan också registrera dig för e-postmeddelanden från flygbolag så att du vet när de har en sista-minuten-rea eller prisrea.

Handla efter erbjudanden online

Ett av de enklaste sätten att få rabatt på din resa är att handla erbjudanden online. Sajter som Groupon, RetailMeNot och andra erbjuder rabatter på allt från hotell till flygbiljetter. Du kan vanligtvis hitta rabatter på 50 % eller mer på populära resor och destinationer.

Ett annat bra sätt att hitta erbjudanden är att prenumerera på e-postlistor från webbplatser som är specialiserade på resor. Dessa listor skickas vanligtvis ut dagligen med ett nytt erbjudande som du kan överväga. Ibland är det bara 10 % rabatt på kupong för ett hotell, men andra gånger kanske du kan få ett gratis flyg!

Tjäna miles och poäng

Ett av de bästa sätten att få rabatter på resor är genom att tjäna miles och poäng från bonusprogram. Om du redan är medlem i ett lojalitetsprogram, se till att alltid kolla efter erbjudanden eller förmåner som erbjuds. Du kan tjäna miles via kreditkortsföretag, hotell och flygbolag. Och även om du inte är lojal mot något företag, har många flygbolag allianser med andra flygbolag som låter dig tjäna poäng i deras nätverk.

Få studentrabatter

Har du ett giltigt studentlegitimation? I så fall är du berättigad till några av de bästa rabatterna på resor. Det här alternativet är också bra om du planerar att ta din partner eller en vän med dig. Några av de platser där du kan hitta dessa rabatter är Expedia, Orbitz och StudentUniverse.